wk pool met gratis deelname

wk pool gratis meespelen

Nog een paar weken en het WK voetbal barst los in Brazilië! Geniet een maand lang van voetbal op het hoogste niveau. Het gastland Brazilië zelf is een echt voetbal land en is al 5 keer wereld kampioen geworden. De voetbal wedstrijden zullen worden gespeeld 12 voetbal stadions verdeeld over 12 verschillende staten. Hiervoor zijn er enkele compleet niewe stadions gebouwd en de rest zijn grondig aan gepast aan de eisen van de Fifa. Sommige stadions zullen ook gebruikt worden voor de Olympische zomer spelen in 2016.  De openingswedstrijd zal plaatsvinden 12 juni om 22.00, waarbij Brazilie speelt tegen Kroatie in het nieuwe stadion Novo Estádio do Corinthians, met een capaciteit van 65.000 zitplaatsen.  De finale zal worden gespeeld in het grootste stadion van Brazilië: Maraca, gelegen in Rio de Janeiro en een capaciteit van 95.000 zitplaatsen.

WK Pool met fantastische prijzen

Speciaal voor het WK voetbal in Brazilië organiseert Hemdvoorhem.nl, de webwinkel voor mannen in strijkvrije overhemden en bijpassende t-shirts (zoals Alan Red Dean), een WK pool. Mee spelen is GRATIS en je maakt kans op fantastische prijzen:

  • 1e prijs: 250 euro shop tegoed
  • 2e en 3e prijs: 150 euro shop tegoed
  • 4e en 5e prijs: 50 euro shop tegoed
  • 6e prijs: Win een jaar lang GRATIS scheren
  • 7e t/m 15e prijs: Nivea Men Goodiebag + oranje stropdas

Om mee te spelen ga je naar www.hemdvoorhem.nl/wkpool. Voorspel de uitslagen van alle verschillende wedstrijden uit de groepsafase. Na de groepsfase kan je de voorspelling voor de knock-out fase invullen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.