Strijkvrije blouses voor dames

Ook voor dames zijn er overhemden, die worden meestal blouses genoemd, die niet meer hoeven te worden gestreken en dus na het wassen en drogen meteen de kast weer in kunnen. Zij zijn gemaakt van dezelfde stof als die voor de herenoverhemden wordt gebruikt , een in hars geweekte katoen. Dit zorgt ervoor dat het katoen zijn neiging om te kreukelen in de was verliest en zo kun je dus een strijkvrij overhemd maken. De blouses voor dames zijn verkrijgbaar van verschillende topmerken en in allerlei dessins en kleuren. Er is volop keuze.

Eterna is marktleider
Eterna is al decennia lang marktleider op het gebied van strijkvrije overhemden voor heren en blouses voor dames. Eterna was de eerste en heeft meteen een leidende positie op de markt ingenomen en die niet meer uit handen gegeven. Het topmerk van Duitse makelij maakt prachtige damesblouses van strijkvrije katoen. Er is volop keuze uit verschillende kleuren en motieven. Er zijn blouses met stippen, ruitmotieven, het bekende ‘houthakkershemd’ ontbreekt ook niet in de collectie van Eterna. Alle kleuren en motieven zijn prima te combineren met alle kleuren broeken en rokken. Je creëert moeiteloos een nette outfit voor naar je werk of een chique combinatie voor een avondje uit met vriendinnen.

Andere merken volgen het voorbeeld van Eterna
Natuurlijk kunnen andere merken niet achterblijven met het ontwerpen en maken van strijkvrije blouses voor dames. Net als bij de overhemden voor heren willen alle bekende merken graag hun marktaandeel houden. Doen ze dat wel dan zullen ze steeds meer klanten verliezen. Mensen hebben steeds meer tijd voor andere zaken nodig. De tijd van “werken en slapen” is definitief voorbij. Er moet ook voldoende tijd overblijven voor leuke dingen, sporten, sociale contacten en hobby’s. Daarom willen mensen geen uren meer besteden aan huishoudelijke klusjes zoals het strijken van overhemden. Bekijk het eens aanbod bij het premium warenhuis de Bijenkorf!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.