Duitse degelijkheid

Een overhemd van Seidensticker is een overhemd met historie. Als je een strijkvrij Seidensticker overhemd koopt, dan koop je een degelijk overhemd. Het is een oud merk, dat zijn kwaliteit al jarenlang bewezen heeft. En nog steeds bewijst. Al in 1919 is Walter Seidensticker in Bielefeld begonnen met het maken van overhemden. En de familie is daarna niet meer gestopt met het maken van goede, nette en trendy overhemden. De derde generatie Seidenstickers maakt dezelfde degelijke overhemden als de eerste. Seidensticker staat voor stijlvol, trendy en vooral voor goed.

Productie in eigen beheer
Al vanaf dag één werkt de familie volledig in eigen beheer. Alle overhemden die de firma in de afgelopen decennia geproduceerd heeft werden en worden door eigen mensen ontworpen en gemaakt. Zo had de oprichter van het merk al in 1930 een naaiatelier met 150 werknemers en één van de eerste lopende banden die voor kledingproductie werden gebruikt. Maar het lopende band idee deed zeker niet af aan de kwaliteit. Die is door de jaren heen onveranderd goed gebleven. Mede doordat het hele productieproces volledig in eigen beheer is. Seidensticker zorgt zelf voor de beste grondstoffen, de beste materialen en de beste mensen om degelijke, maar ook zeer modieuze overhemden te maken.

Modieus, sportief en stijlvol
De familie Seidensticker heeft sinds de oprichting in 1919 niet stil gezeten. Het concern verkoopt inmiddels wereldwijd zowel herenoverhemden als damesblouses. Zeker in de laatste jaren is de aandacht voor een strakkere, modieuze snit sterk toegenomen. En ondanks de wat strakkere snit is het merk vooral stijlvol gebleven. Seidensticker overhemden zullen bij geen enkele gelegenheid misstaan. Of het nu om dames- of om herenmode gaat, je zult binnen de Seidensticker collectie altijd precies te vinden wat je zoekt. Een overhemd met een zwarte roos links boven de broekband gestikt staat voor klasse en kwaliteit.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.