Damesblouses Seidensticker

Van oudsher is Seidensticker een firma die zich voornamelijk richt op de herenconfectie. Overhemden voor heren met bijbehorende accessoires zijn nog altijd de hoofdmoot van het familiebedrijf, maar ook voor de dames is het aanbod inmiddels uitstekend te noemen. Zeker als je damesblouses zoekt die uitermate geschikt zijn om bijvoorbeeld op je werk goed voor de dag te komen. De pasvorm van de damesmodellen is net zo strak als de pasvorm voor de heren. Er wordt gewerkt met een mooie, zeer stijlvolle taillering en uitstekende stoffen. Uiteraard kun je bij de damesmodellen naast de effen, niet te opvallende blouses ook blouses met modieuze prints vinden.

Zomers Seidensticker
Op warme dagen wil je geen blouse hoeven dragen met lange mouwen en gemaakt van een te warme, verstikkende stof. Bij Seidensticker begrijpen ze dat en daarom hebben ze een leuke zomercollectie voor je samengesteld. Al jaren werkt de firma aan een smaakvolle, modieuze, maar ook stijlvolle collectie. Het label heeft voor wat zomerblouses voor de dames betreft een goed aanbod. Daarbij kun je ook nog eens kiezen voor een groot aantal modellen dat slechts heel licht gestreken hoeft te worden. Om de toch al goede pasvormen van Seidensticker blouses nog extra perfect te maken heeft de firma een deel van de modellen uit de damescollectie voorzien van een deel stretch stof.

Schwarze Rose dames
De herencollectie kent diverse modellen en collectielijnen. De overhemden die bij de Schwarze Rose collectie horen zijn hierbij het summum van Seidensticker kwaliteit. Ditzelfde geldt uiteraard voor de damescollectie. Ook bij de damesmodellen is er een deel Schwarze Rose te vinden binnen de collectie. Wanneer je kiest voor zo’n blouse, dan weet je dat je prima voor de dag zult komen. De modellen uit de Schwarze Rose collectie zijn ook bij de damesmodellen soms herkenbaar aan het kleine, opgestikte, zwarte roosje links net boven de broekband. Een teken van kwaliteit. Een teken van stijl en van een uitstekende visie op zorgvuldig uitgezochte kleding.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.