Seidensticker eigen label

Seidensticker overhemden zijn uniek omdat ook de productie uniek is. Al sinds de jaren dertig worden de overhemden in eigen ateliers vervaardigd. Dit staat voor uniciteit en kwaliteit van het product. Al decennia lang ontwerpt de familie zijn eigen collectie zelf. En dat zie je terug in de originaliteit van de overhemden. En in de kwaliteit uiteraard. Je kunt met een gerust hart een Seidensticker overhemd kopen en er zeker van zijn dat het nog lange tijd mooi blijft. De familie levert waar voor zijn geld. Naast de normale collectie is er nog de exclusievere Schwarze Rose collectie. Als je iets uit deze lijn koopt, dan weet je zeker dat het modern en goed is.

Productie in Azië
Al sinds de jaren dertig is de familie begonnen met produceren van het eigen label. Eerst alleen in Duitsland, later ook in Oostenrijk en Spanje. In 2007 koos de firma Seidensticker ervoor om de productie van het eigen label te verplaatsen naar Vietnam. In 2014 kwam daar een tweede productielocatie in Indonesië bij. Maar verplaatsing van de productie naar Azië heeft zeker geen nadelige gevolgen voor de kwaliteit van het merk gehad. Integendeel. De gebruikte stoffen en de afwerking van de overhemden zijn nog altijd van de best denkbare kwaliteit. Naast de Schwarze Rose collectie worden ook andere tailored fit, de modern fit en de comfort fit overhemden geproduceerd voor het label.

Wereldwijd gerenommeerd merk
De overhemden en bijbehorende accessoires zoals manchetknopen, stropdassen en pochetten van het label worden ook allemaal in eigen beheer ontworpen en gemaakt. En over de hele wereld verkocht en gewaardeerd. Naast accessoires herbergt het label ook nog bij overhemden behorende zaken zoals sokken, pullovers en t-shirts. Ook voor al deze kledingstukken geldt dat je er van op aan kunt dat je kwaliteit koopt. Via de webshop is alles eenvoudig te bestellen, met een grote keuze in diverse maten en modellen. Waarbij je altijd zeker bent van een moderne snit en een strakke afwerking.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.