Maat van je overhemd bepalen

Seidensticker overhemden zijn overhemden met een modieuze snit. Ze hebben een hele mooie pasvorm, wat je bovenlichaam op een zeer positieve manier accentueert. Om het resultaat van de strak gesneden pasvorm zo optimaal mogelijk te laten zijn is het wel belangrijk dat je een overhemd kiest in precies jouw maat. De Seidensticker overhemden zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zowel in de tailored fit als in de modern fit modellen vindt je getailleerde modellen, waarbij pasvorm een belangrijk criterium is voor je overhemd keuze. In de comfort fit selectie zijn wat meer niet getailleerde modellen verkrijgbaar.

Maattabellen
Maar hoe weet je nu welke maat de jouwe is? Voor overhemden van Seidensticker geldt over het algemeen dat er op de diverse betere webshops die het merk verkopen zowel een maattabel als een pasvorm overzicht te vinden is. In de maattabel tref je als het goed is keuze mogelijkheden aan op het gebied van boordmaat, Europese standaard maatvoeringen, bovenwijdte, taillewijdte, ruglengte en armlengte. Als je al deze maten van jezelf weet, dan kun je in de maattabel het perfecte overhemd dat precies bij jouw torso past vinden. Voor als je niet precies weet wat je maten zijn kun je altijd nog even kijken bij de meetinstructies van Seidensticker.

Ideale pasvorm voor elke lichaamsbouw
De pasvorm van Seidensticker overhemden is modern en daarom bij veel modellen licht tot zelfs strak getailleerd. Zeker voor de damesmodellen, maar ook in herenmodellen is er keus genoeg voor enige mate van taillering. Naarmate de maten van het overhemd groter worden, neemt de mate van taillering af. Dit garandeert je dat het overhemd altijd netjes om je lichaam zal zitten. Mits je de juiste maat en pasvorm kiest bij het bestellen of passen van het overhemd. Seidensticker geeft in de pasvormtabel ook nog een overzicht van voor welk type lichaam het overhemd gemaakt is. Zo kun je precies het overhemd vinden dat bij een slank of juist iets voller postuur past.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.