Praktische strijkvrije overhemden voor iedereen met een druk bestaan

Voor iedereen met een hectisch leven zijn strijkvrije overhemden een uitkomst. Na (of voor) een drukke werkdag wil je niet nog eens tijd kwijt zijn met het strijken van je shirts. Spaarzame vrije tijd wil je uiteraard graag ergens anders doorbrengen dan achter een strijkplank. En je hebt waarschijnlijk liever een biertje of een glaasje wijn in je hand dan een strijkbout. Gelukkig dat ook voor dat deel van je leven een handige oplossing bestaat; het strijkvrije overhemd. En mocht je denken dat je daarvoor aan kwaliteit moet inboeten, dan heb je het mis.

Innovatieve technieken

Vroeger ging het bij strijkvrije overhemden vooral om het kreukvrije effect. Dat daarvoor gebruik moest worden gemaakt van allerlei ingewikkelde chemische processen was nu eenmaal een noodzakelijk kwaad. Dat de stof, die uiteindelijk verkregen werd, weliswaar (tijdelijk) niet gestreken hoefde te worden, maar ook stug en onprettig aanvoelde werd voor lief genomen. Tegenwoordig zorgen de laatste innovatieve technieken ervoor dat een speciaal harsbad afdoende is om een jarenlang kreukvrij resultaat te garanderen. En dat zonder draagcomfort te verliezen. Tenminste, bij de overhemden van merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Kleuren en modellen volgens de laatste trends

Hoe bezwaarlijk je het strijken van je kleding ook vindt, er zijn maar weinig mensen die overstappen naar strijkvrije overhemden als de consequentie daarvan is dat je er niet langer modieus en verzorgd uit kunt zien. Gelukkig zijn er steeds meer ontwerpers die zich met plezier ontfermen over de nieuwe collecties kreukvrije overhemden. De kleuren en modellen van deze shirts volgen de laatste modetrends en doen niet onder voor hun kreukelende tegenhangers.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.