Kleding 2.0

Misschien weet je wel dat er in Nederland de meeste “lange mannen” wonen. Gelukkig spelen kledingwinkels hierop in en laten kleding ontwikkelen die speciaal geschikt zijn voor de doelgroep: lange mannen. Maar nog steeds zijn er in verhouding minder winkels voor lange mensen dan voor kleinere mensen, toch kun je wel stellen dat Nederland een nieuwe fase op het gebied van kleding is ingegaan: Kleding 2.0

Lengtematen voor lange mannen

De kledingmaten voor lange mannen zijn anders dan de gewone maat aanduidingen. Kledingshops voor lange mannen geven naast de normale L of XL vaak ook de lengte van het hemd of de lengte van de mouwen aan. En ook daar blijft het nog niet bij, want…. Lange mensen zijn niet alleen lang, ze hebben net als kleinere mensen verschillende lichaamstypes. Lange mensen kunnen ook een mesomorph (grote borstkast, romp en schouders), een ectomorph (smalle / dunne lichaamsbouw), of een endomorph (stevige armen en benen) bouw hebben.

Webshop voor lange mannen

Een zeer geschikte website voor de lange man is bijvoorbeeld Mouwlengte 7. Want als je eenmaal je kledingmaten kent kun je als lange man ook prima je kleding online kopen! Deze online winkel biedt uitsluitend kleding, waaronder overhemden voor de lange man. Niet alleen grotere maten, maar ook kleding voor de verschillende lichaamstypes.

Ook lange mannen willen gezien worden!

Lange mannen worden over het algemeen al meer bekeken vanwege hun lengte. Maar dat betekend niet dat zij met hun kleding geen extra persoonlijkheid kunnen uitstralen. Met de kleding 2.0 kunnen zij dit ook bereiken. Kleding die gezien mag worden, hip is en een perfecte pasvorm heeft voor hun lange lichamen. Ook zij kunnen nu met stijl en design voor de dag komen. Ben jij zo’n modebewuste lange man, bezoek dan eens de website Mouwlengte 7. Je vind er er overhemden en shirts met een leuke print voor een mooie en betaalbare prijs. En wat zeer belangrijk is in de diverse maten voor verschillende lichaamstypes.

Tip: Lange t-shirts

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.