Strijkvrije overhemden Eterna

In de tijd, dat de vrouwen emancipatie in opkomst was en de Dolle Mina haar mening kon uiten werd de spreuk “een slimme vent strijkt zelf zijn overhemd” in het leven geroepen. Dat was toch wel het toppunt van de emancipatie. Gelukkig is ook de slimme man geëmancipeerd en heeft voor het strijken van het overhemd de oplossing gevonden, namelijk het strijkvrije Eterna overhemd.

Eterna

Strijkvrij de dag door met Eterna

Tijd verspillen aan overhemden strijken in niet meer nodig sinds Eterna het strijkvrije overhemd op de markt heeft gebracht. Het Duitse concern Eterna wil niet alleen bekend zijn omdat de overhemden strijkvrij zijn. Nee, de kwaliteit van het overhemd staat voorop. Eterna gebruikt voor de fabricage van zijn overhemden voor de heren en blouses voor de dames een eerste klas katoen uit Zwitserland. Dit katoen heeft als eigenschappen, dat het goed ademend, huidvriendelijk en van een bijzondere kwaliteit is. In het jaar 2000 heeft Eterna het certificaat Öko-Tex 100 gekregen. Dat betekent dat je er zeker van kunt zijn dat het katoen helemaal organisch is geteeld op gifvrije grond en dat er geen chemicaliën zijn gebruikt.

 

Met de aanschaf van een strijkvrij overhemd van Eterna zit je dus helemaal goed. Je bent zeker van een “eerlijk” gefabriceerd overhemd, wat ook nog eens van een super kwaliteit is, er mooi uitziet, een goede pasvorm heeft en niet gestreken hoeft te worden.

Het is dus niet gek, dat de slimme vent van tegenwoordig niet twijfelt en zijn garderobe aanvult met de strijkvrije overhemden van Eterna. De collectie van Eterna heeft voor heel veel mannen een geschikt overhemd. Ze spelen in op de behoefte van veel mannen. Je kunt dan ook in de collectie Eterna strijkvrije overhemden rechte , strak getailleerde en licht getailleerde modellen vinden . Daarbij zijn de overhemden ook nog eens met verschillende mouwlengtes en kragen verkrijgbaar. Keuze volop voor de slimme vent van de 21e eeuw.

Bestel al je overhemden online >>

 

Dit bericht is geplaatst in Eterna, Nieuws, Shirts, Strijkvrij overhemd kopen met de tags , , . Bookmark de permalink.