Heren trui of vest

heren truien

Kan een vest of trui op kantoor met een overhemd? Er zijn veel regels voor hoe een man zich moet kleden in verschillende situaties. Bij een zakelijke gelegenheid is het overhemd eigenlijk altijd onmisbaar en een korte broek of spijkerbroek niet gebruikelijk. Een kostuum of mooie pantalon is dan beter.

Alleen een overhemd is koud

Toch is alleen een overhemd vaak koud en niet iedere man houdt ervan om een colbert te dragen. Een mooi modieus vest of trui is dan een uitstekende keuze. Je kunt dan natuurlijk gaan kiezen voor een dikke trui, maar erg mooi is dat niet.

De goede fabrikanten van herenmode hebben truien en vesten, die dun zijn en toch lekker warm. Je merkt amper dat je ze aanhebt. Een goede kwaliteit herenvest of herentrui moet heerlijk zitten en je moet er geen hinder van hebben bij het dragen. Het fijnste is dan altijd nog wol. Er zijn mooie soorten wol, zoals Merino, scheerwol en kasjmier, die door de goede modemerken gebruikt worden om prachtige vesten en truien te maken. Een modemerk zoals bijvoorbeeld Olymp heeft herentruien en herenvesten in zijn collectie, die zo mooi en comfortabel zijn dat ze niet onder doen voor een colbert. En zelfs onder een colbert zijn ze prima te dragen. Regels zijn regels, maar regels zijn ook gemaakt om af en toe van af te wijken. De zelfbewuste modieuze man kan prima verschijnen in een mooi vest of trui van Olymp op kantoor of bij een bespreking. Niemand zal daar wat van zeggen. En thuis kan het vest of trui aanblijven. Het overhemd en de pantalon gaan uit en de spijkerbroek weer aan. Wil je alleen een trui dragen op je pak, zonder overhemd? Kies dan voor een een coltrui. Deze truien zijn erg populair geworden, na de presentatie van Steve Jobs!

Fijne kwaliteit truien

Heren truien en heren vesten heb je tegenwoordig in mooie kleuren met verschillende kragen. De kwaliteit, pasvorm en draagcomfort zijn het belangrijkst. Daar moet geen concessie aan gedaan worden. De man, die comfortabele, mooie kleding draagt is zelfverzekerd en de klant zal dat zeker opmerken.