Strijkvrije overhemden met korting

Sale

Ook zo blij dat je niet meer hoeft te strijken? Van strijkvrije overhemden kan je er eigenlijk nooit genoeg hebben! De sale is een mooie tijd om je garderobe eens even door te nemen om te kijken wat je wel en niet draagt, dus wat blijft en gaat. Uiteraard is er dan weer ruimte voor nieuwe items en als je slim koopt in de uitverkoop dan hoef je geen stapel met miskopen te verwachten. Vaak worden we ergens gegrepen door alle teksten met ‘sale’ en ‘kortingen tot 70%’ en laten we ons vaak te makkelijk verleiden tot de aanschaf van iets wat we eigenlijk helemaal niet willen hebben, alleen maar omdat de korting zo aantrekkelijk was.

Gladjes door de sale

Om je strijkvrije overhemden voordelig aan te vullen of te vervangen is het handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van je favoriete webshop voor strijkvrije overhemden. Op die manier weet je meteen wanneer het korting begint te regenen en kan je voordelig je slag slaan.
Is het overhemd er net niet in jou maat? Kijk dan even of het er een boordmaat groter of kleiner wel is, overhemden hebben namelijk twee boordmaten per maat van het shirt zelf. Zo is bij maat 41 en 42 het hemd zelf precies hetzelfde, maar scheelt alleen de boord 1 centimeter. Als je een hemd toch open en zonder das draagt dan maakt dat vaak helemaal niets uit en heb je wel voor een lage prijs een mooi strijkvrij overhemd. Bedenk ook dat het niet altijd koud blijft, zelfs hier niet, en kijk vooruit naar het volgende seizoen. Juist in de uitverkoop zijn dat soort artikelen juist heel aantrekkelijk geprijsd en als je weet wat je smaak en je stijl is en je houdt je daar aan, dan voorkom je miskopen en heb je voordelig je garderobe weer up-to-date!

Dit bericht is geplaatst in Eterna, Nieuws, Seidensticker, Shirts, Strijkvrij overhemd kopen. Bookmark de permalink.