ARROW overhemden

Geschiedenis van ARROW overhemden

Overhemden van ARROW hebben hun roots liggen in de Verenigde Staten, al meer dan 160 jaar geleden begon Cluett, Peabody & Co (dochterondernemeing van PVH) met dit nu zeer bekende merk. ARROW vond innovatie zelfs in de beginjaren al belangrijk en wisten zich hiermee van de rest te onderscheiden. Cluett, Peabody & Co waren de eerste die een overhemd ontworpen met een afneembare kraag. Nu jaren later blijven zij zich ontwikkelen en hebben zij ook meerdere strijkvrije overhemden. De lijfspreuk van ARROW is dan ook “kies waarde, maar offer nooit stijl”. Deze spreuk omschrijft precies waar een goed overhemd aan moet voldoen.

ARROW vandaag de dag

ARROW is voor Nederlandse en Europese begrippen nog relatief onbekend. Maar nog niet zo lang geleden is ARROW een partnership aangegaan met Seidensticker Private Label GmBH. Deze leverancier is van Duitse oorsprong en een ware wereldspeler in de markt van overhemden. De eerste collectie van ARROW is afgelopen voorjaar (2013) gelanceerd in Europa en via deze weg ARROW samen met Seidensticker ook de Europese mannen bereiken.

ARROW overhemden zijn geschikt voor iedere gelegenheid

ARROW overhemden

De collectie van ARROW is groot, het voordeel hiervan is dat er voor iedere gelegenheid en iedere voorkeur een overhemd beschikbaar is. De zakelijke overhemdenlijn is chique, klassiek en stijlvol, alles waar een zakelijk overhemd aan moet voldoen. De overhemden die meer ontworpen zijn voor tijdens vrijetijd hebben meer een casual uitstraling. Daarbij hebben de vrijetijdsoverhemden ook vaak wat meer opvallende details. Of u nu van klassiek of modern houdt, ARROW heeft eenassortiment waar iedere man een geschikt overhemd kan vinden.