Strijkvrije damesblouse

 

Nieuw nu ook voor de dames: strijkvrije overhemden! Voor mannen bestaan ze al veel langer, maar nu zijn er ook talloze blouses voor dames verkrijgbaar die niet hoeven te worden gestreken.dames blouse

Inmiddels is de keuze voor mannen al enorm, maar ook voor de vrouw wordt het aanbod heel snel groter. Het vinden van de juiste kleur, maat en dessin in lange of korte mouw wordt dan ook steeds eenvoudiger. Een strijkvrije blouse voor vrouwen in er in twee verianten:

  1. Hemd in non iron: waarbij de stof voornamelijk bestaat uit polyester. Deze verouderde techniek zorgt ervoor dat de stof strijkvrij is, maar het draagcomfort niet ideaal is. Door de toevoeging van polyester zal de blouse zweterig en plakkerig aanvoelen.
  2. Blouse van 100% katoen: de wezels van de stof hebben een speciale behandeling gehad, waardoor ze zelfstrijkend zijn en niet zweterig aanvoelen. De ideale manier om nooit meer hoeven te strijken en toch een perfect draagcomfort te hebben!
Kies eenvoudig je blouse in de maat, kleur, mouwlengte, met of zonder manchet en de boord die bij jou past. Dit kledingstuk is voor de vrouw belangrijk en wordt voornamelijk gedragen op het werk of tijdens formele feestjes, zoals een bruiloft.