Kreukloos de zomer door

Als het weer warmer wordt buiten zien we weer meer overhemden. De overhemden zijn opeens veel zichtbaarder dan in de koude maanden als ze nog weleens goed verstopt wil zitten onder een jasje of trui. Jij kent als geen ander de voordelen van de strijkvrije overhemden. Ook na een rit in een warme auto stap je nog steeds onberispelijk bij je afspraak binnen. Dit voorjaar zien we ook weer een ruime keuze aan overhemden met korte mouwen en polo’s, ook allemaal heerlijk strijkvrij!

Niet alleen een kreukloos shirt is een aanrader, het is ook fijn als de rest van je kleding zich goed aanpast aan de temperatuur. Kies voor katoen in plaats van wol voor je broeken, truien maar ook voor je sokken. Sokken draag je (bijna) elke dag en dan is het ook wel zo fijn als je rekening houdt met de buitentemperatuur. Een wollen heren sok zit in de koude wintermaandenheerlijk, maar als het kwik stijgt is een iets luchtigere sok toch wel een aanrader.

Kies voor katoen

Je overhemden zijn van katoen. Dat draagt lekker omdat het materiaal ademt en vocht makkelijk absorbeert. Datzelfde geldt ook voor sokken. Een katoenen sok zit in de zomer lekkerder dan een wollen sok, simpelweg omdat het materiaal beter geschikt is voor de temperatuur. Veel heren merken hebben katoenen sokken, als je gaat kijken bij een Falke, Burlington, Tommy Hilfiger of Happy socks zal je zien dat een groot deel van de collectie uit katoenen sokken bestaat. Dat is geen toeval, de meeste mannen dragen gewoon graag katoenen sokken.

Juist in de zomer kan je kiezen uit veel verschillende kleuren en modellen. Kies je voor een gewone sok, of draag je sneakers en draag je graag kortere sokken? Ook deze zijn er weer in verschillende hoogtes waarbij je kan kiezen uit de enkelsok die nog net boven de schoen uit komt of voor een onzichtbare variant die je niet ziet. Welkt model of kleur je ook koopt, zorg ervoor dat je een heren sok draagt die goed past en goed blijft zitten, dan loop je heerlijk de warme dagen door. De keuze is aan jou, maak dit een rimpelloze zomer!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Shirts, Strijkvrij overhemd kopen. Bookmark de permalink.