Overhemden shop gaat de strijd aan met het strijkijzer

Hemdvoorhem.nl, een webshop  voor strijkvrije heren overhemden verklaart het strijkijzer de oorlog.  Zowel grote strijkijzerfabrikanten als webwinkel Hemdvoorhem.nl constateren dat mannen willen dat hun kleding er onberispelijk en kreukvrij uitziet. Strijkijzerfabrikanten zoeken de oplossing  in innovaties als een strijkijzer speciaal voor mannen, maar Hemdvoorhem.nl maakt het strijken van overhemden onnodig.

Op 2 juni 2010 presenteerde Philips bijvoorbeeld in een persbericht haar nieuwe mannenstrijkijzer. Enkele dagen later bleek uit onderzoek van ScienceCenterNemo dat het Nederlandse publiek strijken het vervelendste  huishoudelijke klusje vindt.

“ Voorkomen is beter dan genezen en dus is strijken voor de dommen ” aldus de eigenaar van Hemdvoorhem.nl. Om het strijken een halt toe te roepen, biedt Hemdvoorhem.nl  slechts kwalitatief hoogstaande strijkvrije overhemden van merken als Seidensticker, Olymp en Eterna .

Natuurlijk zijn er ook goedkope strijkvrije overhemden met  polyester, maar die leiden tot zweterigheid. Daarom zijn de overhemden van Hemdvoorhem.nl altijd voor 100% van katoen.

De orders in de webshop nemen flink toe, nog even en er is geen strijkijzer meer nodig.

Overhemden

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Strijkvrij overhemd kopen met de tags , , . Bookmark de permalink.