Overhemd online

 

Online Overhemden kopen


hemdvoorhem.nl

Bij de online overhemd winkel hemdvoorhem.nl kunt u eenvoudig en snel van uit huis overhemden aanschaffen. Deze webshop heeft een ruim assortiment strijkvrije overhemden in verschillende designs en maten. Ook  de langere mannen kunnen u hier goed terecht, de overhemden zijn ook beschikbaar in de grotere maten en met extra mouwlengte. Regelmatig worden er nieuwe overhemden en shirts in de webshop geplaatst. De overhemden en shirts worden in de meeste gevallen tussen de  2-3 werkdagen geleverd.

Aandachtspunten bij het online kopen van overhemden

Bij het online overhemden kopen kunt u de overhemden niet meteen passen en de maten per merk overhemd vallen vaak verschillend. Om te ondersteunen bij het aanschaffen van de juiste maat strijkvrije overhemden, heeft Hemdvoorhem op de site een uitgebreide maattabel geplaatst.  Hemdvoorhem maakt overhemden scoren snel en gemakkelijk! Zo is een overhemd binnen enkele klikken naar u onderweg en is er de mogelijkheid om veilig achteraf te betalen.

Op de site van www.hemdvoorhem.nl heeft u  de  keuze uit de bekendere overhemden merken zoals Olymp, Eterna en Seidensticker. U kunt bij het bestellen het gewenste overhemd op merk, maat of type selecteren. Hiernaast is het van belang om op de volgende maten te letten.

1. Mouwlengte

2. Boordmaat

3. Taillemaat