Calvin Klein overhemden

Amerikaans lifestyle brand wat de belichaming lijkt van; the American dream. Een jongen uit de Bronx die zijn naam ziet uitgroeien tot een wereldmerk dat ook na al bijna 50 jaar nog steeds bekend staat om zijn ontwerpvisie: jeugdig en ingetogen. Eigenlijk tijdloze ontwerpen met strakke lijnen en weinig gerommel daaromheen.

Bij de overhemden van Calvin Klein is het ook duidelijk dat de verpakking –het overhemd- er is om de inhoud te onderschrijven, niet te overschreeuwen. Minimalistisch is eigenlijk een term die naar boven komt als je denkt aan de overhemden van Calvin Klein. Mooie materialen die fijn dragen in ontwerpen die ontdaan zijn van bijzaken.

Calvin Klein pasvorm
Calvin Klein overhemden zijn er in twee verschillende pasvormen die beide bedoeld zijn om het figuur van de drager op de beste manier te benadrukken. De cK fitted overhemden zijn getailleerd maar niet super strak want juist door iets te strak te dragen accentueer je vaak iets wat je liever niet zo prominent in beeld wil hebben. Dus mooi getailleerde overhemden waarmee je goed voor de dag komt. Voor de slanke mannen zijn daar dan de Calvin Klein Slim Fit overhemden, strakker getailleerd en met een beetje stretch zodat de katoenen shirts heerlijk dragen en je je er gewoon in kan bewegen. Een pasvorm die is afgestemd op het mannenlichaam en ervoor zorgt dat het op de juiste plaatsen ingenomen is voor een mooi silhouet.

De kleuren van cK overhemden zijn rustig, nooit schreeuwerig en in het oog springend, altijd met een ingetogen understated chic waardoor de shirts het goed doen in een mooi pak, maar zich ook thuisvoelen onder een trui of gewoon zo, enkel op een jeans met een mooi cK t-shirt eronder. Het ondergoed van Calvin Klein is ook gemaakt vanuit dezelfde ontwerp filosofie en past daarom naadloos bij de overhemden van hetzelfde modehuis. Calvin Klein, voor mannen die weten waar ze voor staan.

Dit bericht is geplaatst in Shirts. Bookmark de permalink.