Accessoires bij je overhemd

Een Seidensticker overhemd is een kwaliteitsoverhemd. Zeker de modellen die bedoelt zijn voor de wat meer formele bij situaties, zoals bijvoorbeeld de overhemden voor op je werk, een zakelijke bijeenkomst of een bruiloftsfeest. Bij Seidensticker weten ze ook heel goed dat kleren de man maken. En dat het dus belangrijk is dat niet alleen je overhemd perfect is, maar dat ook de bijbehorende accessoires helemaal goed zijn. En juist daarom heeft de firma een hele reeks accessoires in de verkoop die perfect passen bij het door jouw gekozen overhemd. Er is een ruime keuze uit sokken, stropdassen, vlinderdassen, manchetknopen en pochetten.

Stropdassen Seidensticker
Daar waar de overhemden van Seidensticker van honderd procent kwaliteitsvol katoen gemaakt worden, daar is ook voor de stropdassen gezocht naar het meest geschikte materiaal. In de meeste gevallen is zijde de beste stof voor mooie stropdassen. De zijden stropdassen van Seidensticker zijn een prachtig accessoire dat je overhemd precies het beetje extra geeft dat het nodig heeft om helemaal top voor de dag te komen. Belangrijk is het hierbij wel dat je zelf zorgt dat je de stropdas kiest die qua kleur bij het overhemd past. In een winkel wordt je hierbij uiteraard van goed advies voorzien. Op een website kun je het beste gebruik maken van de door de site aangeboden bijpassende accessoires.

Sokken, pochetten en manchetknopen
Om je outfit helemaal compleet te maken is een mooi paar, lange, sokken onontbeerlijk. In de Seidensticker collectie tref je bij de accessoires een groot aantal sokken aan. Voor elk overhemd is een prima paar bijpassende en schitterende sokken te vinden. Wanneer je echt op chique moet met je overhemd, wat is er dan leuker dan een paar bijpassende manchetknopen? Seidensticker heeft zeer stijlvolle knopen in de collectie. Zeker geschikt voor bij de zwarte roos collectie. En om het geheel helemaal in stijl af te maken nog een pochet voor in het borstzakje. Gemaakt van wol, katoen of zijde en verkrijgbaar in voorgestikte of gladde modellen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.