Ledub overhemden

le dub

Het is best leuk om eens een keer goed op te vallen met je overhemd. Daarom heeft Ledub een groot assortiment, met naast de basis uni kleuren ook heel veel overhemden en blouses in trendy kleuren en dessins. Ledub biedt een gevarieerd aanbod aan voor de consument, waarbij ze enkel opzoek gaan naar retailers met een goede service, die de uitgebalanceerde collecties aan de man brengen.

De prijs kwaliteit verhouding bij de hemden van Ledub is goed, zo heb je al een kwaliteitshemd vanaf 59,95 en de prijs loopt op, afhankelijk van het dessin en de stof naar net boven de 100 euro. In de uitverkoop vind je de overhemden van Ledub vaak voor een lagere prijs.

In 1963 is Ledub al begonnen met nadenken over hoe een overhemd comfortabel te maken. Het was in die tijd alleen nog maar de kraag, maar tegenwoordig is Le dub groot in de productie van comfortabele en mooie overhemden. De blouses zijn verkrijgbaar in 4 verschillende pasvormen: in een strakke taille, in een middel getailleerde taille, in regular fit en in recht model. De mannen mode kledingzaken zullen je helpen bij het vinden van het juiste overhemd.

Met deze overhemd bewijst Le Dub dat kwaliteit, sportiviteit, trendy en comfort prima samengaan. De overhemden zijn strijkvrij, dus ook nog eens gemakkelijk en snel te reinigen. Ledub maakt heel veel verschillende overhemden van topkwaliteit! Fraaie, subtiele details geven je kledingstuk net dat beetje extra. Tegenwoordig helemaal van deze tijd zijn de opvallende tegen voeringen en de schreeuwerige prints verdwijnen naar de achtergrond. Gewoon uni met contrasterende details in de kraag en bij de manchetten, zodat een stropdas niet meer hoeft, dat is de trend! Alles mag iets rustiger en verfijnder. Zo kon je altijd al de overhemden van Le Dub dragen op een spijkerbroek, met deze nieuwe trend is het ook mogelijk om ze te dragen op een Chino.