Overhemden tot wel twee jaar strijkvrij

Een overhemd dat er geweldig uitziet, een perfect draagcomfort heeft en dat je niet hoeft te strijken? Dat is niet langer een fantasie, maar inmiddels voor iedereen een bereikbare realiteit. Strijkvrije overhemden veroveren de kledingmarkt en zijn in steeds meer modellen, maten, kleuren en patronen te verkrijgen. Dankzij nieuwe technologie├źn blijft het katoen, ondanks de behandeling die het heeft ondergaan, toch ademen. Het voelt zacht aan op de huid en behoudt zijn pasvorm en kreukvrije kwaliteiten wasbeurt na wasbeurt. Er zijn zelfs strijkvrije overhemden die na twee jaar nog als nieuw zijn en nog niets van hun gladde karakter hebben verloren.

Waar koop je strijkvrije overhemden?

Er zijn talloze winkels die strijkvrije, non iron of easy care overhemden verkopen. Het aanbod op internet is groot en als je toch voor het gemak van dit soort overhemden gaat, waarom dan niet voor het gemak van online bestellen? Toegegeven, je kunt niet van tevoren passen, maar je hebt wel de mogelijkheid om her en der reviews te lezen en een weloverwogen keuze te maken. Bovendien kun je bij de meeste webshops zonder problemen ruilen en vaak ook kosteloos retourneren. Goede webshops hebben hun voorwaarden duidelijk op hun site vermeld staan.

Bespaar tijd en moeite met een online bestelling

Een groot voordeel van online bestellen, is dat het je veel tijd en moeite bespaart. Moet je voor een shopping sessie in een winkelcentrum vaak bewust tijd inplannen, online kun je in een paar vrije minuten tijdens je lunchpauze al een shirt kopen. Wanneer het strijkvrije overhemd van jouw keuze op voorraad is, heb je hem vaak al de volgende dag in huis. Geen gedoe met parkeerplaatsen, drukke winkels, een shirt kiezen dat er net niet in jouw maat blijkt te zijn. Gewoon vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen en hem de volgende dag al in je kast hangen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.