Heren jassen

Heren jassen zijn in de winter onmisbaar. Je kunt niet door de kou zonder een jas, maar ook in de zomer heb je een jas nodig voor de koudere dagen. Kortom, jassen zijn onmisbaar! Er zijn veel verschillende jassen.

Winterjas

Winterjassen zijn bedoeld voor in de winter. De jassen zijn extra gevoerd zodat je het minder snel koud krijgt. Je hebt verschillende winterjassen. Meeste zijn bestand tegen regen, maar je hebt er ook waarover je een regenjas moet dragen. De winterjassen zijn meestal gevoerd met dons.

Leren jas

Leren jassen worden gemaakt van leer. Sommige leren jassen worden gevoerd met dons maar meeste zijn niet opgevuld. De leren jassen die niet zijn gevoerd, zijn de zomer jassen. Bij het kopen van een leren jas moet je goed letten op het leer, de opvulling en de afwerking. Hieraan kun je zien of de leren jas goed gemaakt is. Ook kun je dat aan de prijs zien. Goedkoop kan zomaar duurkoop worden. Voor een goede leren jas betaal je tussen de 200 en 700 euro.

Zomerjas

De zomerjas is vrijwel altijd gemaakt van wol. De zomerjas is bedoeld voor in de lente en de koude zomerdagen. Hij houdt je warm, maar niet zo warm als een winterjas. De zomerjas is vaak niet gevoerd.De jassen kun je goed combineren met handschoenen, een muts of een sjaal.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.