Mobiel winkelen

Overhemden en stropdassen via uw mobiel bestellen is nu wel heel eenvoudig. Door simpel weg op je mobiel naar www.hemdvoorhem.nl te surfen en het gewenste artikel in je winkelmandje te plaatsen, is het mogelijk om in een paar klikken uw sokken, stropdassen, overhemden en ondergoed aan te schaffen.

Bestellen

De betaling kan via PayPal Mobile, achter en vooruitbetaling. In onze webshop zijn er meerdere manieren om te betalen, maar deze zijn (nog) niet toepasbaar op de mobiele winkel. De winkel is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk op een klein scherm. Teksten en producten worden goed weergegeven op je mobiel. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je meteen een bevestiging mail.

Trends Mobiel shoppen

Het aantal verkopen van smartphones en tablets blijft groeien en dat geeft het mobiel winkelen een grootte boost. Er wordt dit jaar dan ook veel van het mobiel winkelen verwacht. Mobiele betalingsplatformen die klanten zowel in de winkel als online gemakkelijk laten betalen zullen steeds meer aandacht krijgen van de winkelier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.