Sale

Nog steeds geen zin om al die overhemden te strijken? Koop nu strijkvrije overhemden in de sale. De sale loop wel op tot 70%! Ben je er nog niet zeker van of het wel werkt? Geen overhemden meer strijken klinkt als een droom. De strijkvrije overhemden hoef je alleen op een lage temperatuur te wassen, goed uitkloppen en aan een hanger op te hangen. Koop er nu een in de sale om het is te proberen, we weten zeker dat ook jij er een stuk vrolijker van wordt om de was te doen.

Merken strijkvrije overhemden

Online worden er veel overhemden verkocht, maar of ze strijkvrij zijn staat er niet altijd even duidelijk bij. Op de webshop hemdvoorhem.nl zijn alle overhemden strijkvrij. De strijkvrije overhemden zijn van betere kwaliteit dus vaak ook wat duurder, maar niet in de sale. De merken met een hoge kwaliteit komen uit Duitsland. In de webshop wordt het merk Olymp, Eterna, Casa Moda, Venti, Seidensticker en Arrow verkocht. De merken hebben een grote voorraad en er is zat keus.

Pasvormen

Strijkvrije overhemden hebben dezelfde pasvormen als gewone overhemden. Er bestaan drie verschillende pasvormen, slim fit, modern fit en comfort fit. De slim fit overhemden zijn voor mannen die graag hebben dat het wat strakker rond het lichaam heen zit. De modern fit hemden zijn wel getailleerd maar zitten zeker niet te strak. Comfort fit overhemden zitten ruim en hebben genoeg bewegings-ruimte.
De maten van strijkvrije overhemden zijn te verkrijgen vanaf 38 tot maat 54.

Dit bericht is geplaatst in Strijkvrij overhemd kopen. Bookmark de permalink.