korte of lange mouw

Niet elke man draagt graag overhemden. Ze zullen er wel één in de kast hebben hangen, maar die is dan voor gelegenheden waarbij het niet anders kan en het dragen van een overhemd gewenst is. Het overhemd komt uit de kast bij een begrafenis of bruiloft en gaat daarna weer gewassen en gestreken de kast in samen met het enige kostuum wat aanwezig is. Deze mannen vinden een overhemd alleen maar passen bij een kostuum.

Het overhemd met korte mouwen is iets wat niet bij hen past en ze zien dat als een soort keurslijf. Zij lopen liever rond in een T-shirt met een spijkerbroek. Deze mannen zijn nog niet op de hoogte van de heerlijke overhemden die te koop zijn. Overhemden van goede kwaliteit zitten heerlijk, zijn lekker zacht, passen perfect en maken de man mooier. Ze hoeven niet meer gestreken te worden. Na het wassen kunnen ze op een hangertje en daarna gewoon weer aan.

De lichaamswarmte zorgt ervoor dat het overhemd weer glad wordt gestreken. Een keurslijf zijn de moderne overhemden ook al lang niet meer. Voor de zomer zijn er overhemden die gemaakt zijn van lekker luchtige stoffen en voorzien van korte mouwen waarin mannen goed gezien kunnen worden. Ook het idee dat overhemden alleen bij een kostuum mooi zijn is allang niet meer van deze tijd. Overhemden van goede kwaliteit zien er altijd mooi uit en het maakt dan niet uit of ze voorzien zijn van een lange of een korte mouw. Ze kunnen prima op een spijkerbroek of pantalon zonder stropdas en daarna ook zo maar weer bij een kostuum met een stropdas. Vooral in de zomer is een heerlijk luchtig overhemd met korte mouw een ideaal kledingstuk en zeg nou zelf ! Een man in een overhemd ziet er mooier en aantrekkelijker uit dan wanneer hij rondloopt in het T-shirt wat al vaak gedragen is.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Shirts, Strijkvrij overhemd kopen met de tags . Bookmark de permalink.