Eterna overhemden

Het bekende merk Eterna heeft een uitgebreide overhemden collectie. De collectie bestaat zowel uit korte als lange mouwen. Eterna staat vooral bekend om de  kwalitatieve en strijkvrije overhemden. Er zijn dan ook genoeg aanbieders op het web te vinden die de verschillende collecties verkopen. Er kan onderscheid worden gemaakt tussen een drietal modellen:

1. Normaal recht;

2. Modieus getailleerd;

3. Strak getailleerd.

Maten

Speciaal voor de langere man heeft Eterna ook overhemden met een extra mouwlengte. Deze overhemden hebben een mouwlengte van 68 centimeter en een extra lange ruglengte van 85 centimeter (maat 40). Voor de man die groter dan twee meter is, zijn er ook overhemden met een armlengte van 72 centimeter en een ruglengte van 90 centimeter.Eterna

Eterna overhemd blauw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eterna overhemd kopen

Hemdvoorhem.nl is een webwinkel in strijkvrije overhemden. Er wordt hier ook een grootte Eterna collectie verkocht. Levering vindt meestal plaats tussen twee tot drie werkdagen. Hiernaast worden er ook nog de merken Olymp en Seidensticker verkocht. Er kan hier makkelijk besteld worden zonder verzendkosten.

 

Dit bericht is geplaatst in Eterna. Bookmark de permalink.