Details op het overhemd maken het verschil

Een overhemd in deze tijd is niet alleen maar een lap die over het hoofd wordt gedaan. Een mooi overhemd laat zien dat de drager ervan smaak, klasse en gevoel voor kwaliteit heeft. Er zijn verschillende zaken waardoor hemden zich kunnen onderscheiden. Buiten de kleur en motieven zijn de details van de overhemden belangrijk. De details zitten hem in de verschillende kragen, manchetten, het wel of niet aanwezig zijn van een borstzak etc.

Wat mooie overhemden gemeen hebben is de kwaliteit. Goede kwaliteit overhemden zijn gemaakt van eersteklas katoen, waardoor het overhemd heerlijk zacht voelt en de goede eigenschappen van katoen bezit.

Ook de pasvorm is van belang

Verder moet het overhemd een goede pasvorm hebben. Dan kom je al snel terecht bij de overhemden van Olymp. Olymp overhemden hebben deze eigenschappen gemeen. De details zijn verschillend. Bijvoorbeeld de kragen. Het casual overhemd wat ook zonder stropdas gedragen kan worden heeft vaak een button down kraag. Deze kraag is aan de onderkant voorzien van knoopjes. Hierdoor blijft de kraag mooi in vorm. Het zakelijk Olymp overhemd is vaak voorzien van een Kent of een Haai kraag. Deze kragen zijn geschikt om te dragen met een stropdas. Een ander detail waarin het overhemd zich kan onderscheiden is de sluiting. Op het ene overhemd zijn de knoopjes zichtbaar en een andere mogelijkheid is de verborgen knoopsluiting. Ook met de knoopjes zelf kan het overhemd zich onderscheiden. Sommige Olymp overhemden zijn voorzien van een borstzakje. Dit zijn meestal de Comfort Fit overhemden. De strak gesneden Olymp Level 5 overhemden hebben nooit een borstzakje. De manchetten kunnen verschillen in enkel en dubbel. Ze kunnen dan wel of niet gedragen worden met manchetknopen. Er is keuze en verschil volop in Olymp overhemden. Ieder maakt hierin zijn persoonlijke keuze. Zeker is dat mannen kiezen voor Olymp overhemden vanwege de goede kwaliteit en de geweldige pasvorm.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Shirts, Strijkvrij overhemd kopen met de tags . Bookmark de permalink.