Hulp in huis: strijken hoeft niet meer!

Artikel in de Telegraaf: Hulpeloos in huishouden

Afgelopen weekend heeft u het wellicht het artikel: “Hulpeloos in huis” gelezen in De Telegraaf Weekeinde. Tot onze verassing werd er verwezen naar onze website. 

 

Een van de tips van Emile zijn strijkvrije overhemden, zodat deze vervelende klus niet meer hoeft. Omdat we zelf ook zo’n hekel hebben aan het strijken van overhemden, hebben we deze website opgezet. Hier vindt u diverse tips over strijkvrije overhemden. Maar wat maakt een overhemd tot een goed strijkvrij overhemd?

Let bij het kopen goed op de samenstelling van de stof. Er zijn diverse merken die pretenderen strijkvrije overhemden te maken. Alleen zijn ze vaak van polyester wat leidt tot zweterigheid. Een bijkomend nadeel van strijkvrije polyester overhemden is dat de coting die ervoor zorgt dat ze niet gestreken hoeven te worden na een paar wasbeurten weg slijt. Onze voorkeur gaat uit naar 100% katoenen overhemden, waarbij de stof door een speciale (maar wel geheim recept) wordt geweven. Deze overhemden hebben een perfect draagcomfort en zijn zuurstof doorlatend. Ze blijven de gehele levensduur strijkvrij.

Na het wassen hang je ze nat op aan een kleding hanger en strijk je de boord en de manchetten met de vingers even glad, eenmaal droog zal je zien dat ze bijna kreukvrij zijn. De laatste kreukels verdwijnen door je lichaamswarmte.

Een mooi bijkomend voordeel van strijkvrije overhemden is dit ze de gehele dag door glad zijn. Door je lichaamswarmte verdwijnen kreukels. Bij de meeste overhemden kom je na de autorit naar je werk al gekreukt aan. Dat is met een strijkvrij overhemd niet het geval.

Strijkvrije overhemden zijn verkrijgbaar in de betere herenmode zaken. Op internet zijn ze verkrijgbaar bij de webwinkel Hemdvoorhem.nl, deze webwinkel verkoopt uitsluitend 100% katoenen strijkvrije overhemden en zijn laag geprijsd. In de uitverkoop kan je ze soms al kopen bij Hemdvoorhem.nl voor 25 euro! En gelukkig hebben ze ook overhemden in een recht model.

Bekijk deze uitgebreide collectie strijkvrije overhemden op: www.hemdvoorhem.nl

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.