Mannen en strijken

Voor veel mannen is het elke keer weer een beproeving: overhemden strijken. Je wilt graag dat alle kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar dat valt vaak niet mee. Want de kleine zakken, mouwen en knopen vragen allemaal om een andere manier van strijken. Niet vreemd dat de frustratie vaak met de minuut toeneemt wanneer mannen hun overhemd staan te strijken.

Strijken is een waar gevecht

Overhemden strijken is voor veel heren een noodzakelijk kwaad. Je wilt onberispelijk op je werk verschijnen en ook tijdens een etentje laat jij je graag van de beste kant zien. Een overhemd is op deze momenten eigenlijk de enige juiste keuze. Maar je kunt niet in een overhemd verschijnen als deze niet gestreken is. Want de gekreukte stof is geen gezicht. Als gevolg daarvan staat menig man net voor vertrek nog even snel te strijken. En dat duurt altijd langer dan je denkt. De ene keer ben je een stuk vergeten te strijken en andere keer krijg je de borstzak maar niet goed glad. Elke keer weer is het strijken een gevecht. En als je na veel gedoe eindelijk zover bent, zie je op de klok dat je al lang weg had moeten zijn.

Nooit meer strijken

Dat strijken tot zoveel frustraties leidt, heeft slimme ontwerpers op een idee gebracht. Er komen namelijk steeds meer strijkevrije overhemden op de markt die je niet hoeft te strijken. De strijkvrije stof zorgt ervoor dat je er netjes uitziet zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Was het overhemd, hang het op een hanger en je bent al klaar. Niemand die ziet dat er geen strijkbout aan te pas is gekomen. Door niet te strijken, houd jij tijd over voor een leukere tijdsbesteding!
Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.