Seidensticker

Seidensticker het merk

Seidensticker is een wereldspeler in de overhemden markt. De overhemden van Seidensticker zijn van uitstekende kwaliteit, duurzaam en stijlvol. Walter Seidensticker senior deed ooit de uitspraak “Alles wat ik aanraakte, werd een hemd,”  Dit reflecteert meteen de essentie van het naar hem genoemde bedrijf. Maar vooral de strijkvrije overhemden hebben een groot aandeel gehad in het succes van bedrijf.

Seidensticker overhemden

Het overhemden merk Seidensticker heeft verschillende pasvormen in meerdere kleuren en designs in het assortiment zitten, waarbij de nadruk ligt op comfort en trends. Seidensticker heeft zelfs overhemden mouwlengte 7 voor de extra lange man. Hiernaast zijn de overhemden beschikbaar in honderd procent kreuk en strijkvrij katoen.

Splendesto

De Seidensticker overhemden splendesto serie heeft een mooie zakelijke uitstraling met een ademende stof. Hiernaast hebben deze hemden extra goed vastzittende knopen. Deze lijn overhemden is voorzien van een perfecte pasvorm en zijn dubbel naads gestikt.

Seidensticker

Seidensticker Splendesto

Black Rose

De Black Rose serie van Seidensticker heeft een meer getailleerde pasvorm en speelt wat meer in op de nieuwste trends. Hierdoor heeft deze overhemden lijn een wat meer casual uitstraling en kan zowel in de vrije tijd als zakelijk gedragen worden.