Studenten dragen graag strijkvrije overhemden

Steeds meer mensen kiezen voor strijkvrije overhemden en dat is natuurlijk niet zo vreemd. Het strijken van een overhemd kost best de nodige tijd als je het goed wilt doen. En de tijd dat een huisvrouw zich uitsluitend met dat soort zaken bezighield is allang voorbij. Steeds meer mensen combineren het huishouden met een baan of met een studie. Die laatste groep woont vaak op krappe studentenkamers waar je niet even een strijkplank uitzet. Dan is een strijkvrij overhemd natuurlijk ideaal. Die haal je uit de wasmachine, je hangt hem op een hangertje om te drogen en een paar uur later kun je je overhemd gewoon weer dragen.

Strijkvrij voor hem en voor haar
Strijkvrije overhemden zijn er niet alleen voor heren maar ook voor dames. Steeds meer vrouwen kiezen voor een overhemd omdat ze dit netjes vinden staan. Als je een baan hebt waarbij het belangrijk is dat je er goed en representatief uitziet dan is een overhemd vaak een logische keuze. Maar dan liefst niet een overhemd waar je uren op staat te zwoegen om alle plooien eruit te krijgen. Daarom dragen zowel mannen als vrouwen graag overhemden die gemaakt zijn van speciaal geprepareerde stof die vrijwel kreukloos uit de was komt.

Strijkvrij steeds beter betaalbaar
Vroeger, toen ze pas op de markt kwamen, waren strijkvrije overhemden een stuk duurder dan  ‘gewone” overhemden. Dit was voor veel consumenten een reden om ze dan maar niet te kopen en te kiezen voor de overhemden die na het wassen toch echt een strijkbout moesten zien omdat ze vol met kreukels zaten. Nu is dat niet meer zo. Bekende merken overhemden brengen ook of uitsluitend strijkvrije overhemden op de markt die prima betaalbaar zijn. De tijd dat je voor een strijkvrij overhemd de hoofdprijs betaalde ligt gelukkig ver achter ons.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.