Nooit meer zonder een schoon overhemd

Misschien is het je vroeger wel overkomen. Je wilt een schoon overhemd uit de kast pakken en dan kom je tot de conclusie dat ze allemaal of in de was liggen of over een stoel hangen te wachten tot ze gestreken worden. En dan heb je de volgende dag die belangrijke presentatie op je werk en moet je echt goed voor de dag komen. Dan zat er dus niets anders op dan ’s avonds laat nog de strijkplank tevoorschijn te halen om een overhemd te strijken wat je de volgende dag kunt dragen. Daar had je even niet op gerekend dus veel later dan de bedoeling was lig je in bed, in de hoop dat je nog genoeg slaap krijgt om de volgende morgen die belangrijke presentatie te doen zonder fouten te maken.

Koffie gemorst op je overhemd?
En ook dit zal je bekend voorkomen. Je kleedt je ’s morgens aan en gaat vervolgens ontbijten. En dan gebeurt het, door een onhandige beweging mors je koffie of thee op je overhemd. Een flinke vlek is het resultaat. En die vlek krijg je er natuurlijk niet zomaar uit. Dan moet je je dus snel kunnen verkleden. Als je dan geen gestreken overhemd meer voorhanden hebt, dan heb je een probleem. Maar dat probleem heb je niet als je collectie bestaat uit strijkvrije overhemden. Want in dat geval pak je gewoon snel een schoon overhemd uit de kast en kun je je in een paar minuten verkleden. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je er niet goed uitziet en dat collega’s of relaties je daarop zullen aankijken.

Zorg voor een ruime collectie strijkvrije overhemden
Om er zeker van te zijn dat je altijd goed voor de dag komt is het verstandig om meerdere strijkvrije overhemden te hebben. Koop ze in diverse kleuren zodat je altijd makkelijk kunt combineren. Strijkvrije overhemden vind je tegen scherpe prijzen in online winkels.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.