Een net voorkomen verkoopt beter

Er zijn van die gelegenheden waar je er absoluut op je best uit moet zien. Bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek, een eerste date of wanneer je aan je nieuwe schoonouders wordt voorgesteld. Dat zijn niet bepaald de momenten waarop je in een gekreukeld overhemd met transpiratievlekken onder je oksels voor de dag wilt komen. Investeren in een goede kwaliteit strijkvrij overhemd is dan de beste keuze die je kunt maken. De inhoud is belangrijk, maar de verpakking is het eerste dan men ziet. En een net voorkomen verkoopt nu eenmaal beter.

Niet iedere dag casual friday
Sommige mensen voelen zich het lekkerst als ze in overhemd en pak zijn gekleed. Voor anderen is het iedere dag casual friday. Toch is het in de meeste beroepen belangrijk dat je er altijd goed verzorgd uit ziet. En dan bedoelen we in een overhemd zonder kreukels en een broek zonder gaten. Bijvoorbeeld als je in een winkel werkt. Een verkoper, die er netjes en betrouwbaar uitziet, verkoopt meer dan iemand die niet genoeg lijkt te verdienen om zelf iets fatsoenlijks aan te trekken. In een strijkvrij overhemd zie je er aan het eind van de dag nog net zo fris uit als toen je ‘s ochtends begon.

Goede kwaliteit heeft draagcomfort
Bij strijkvrije overhemden gaat het er niet alleen om hoe lang het shirt zijn kreukvrije werking behoudt. Natuurlijk wil je waar voor je geld en niet na tien wasbeurten moeten concluderen, dat de toegepaste behandeling van de stof is uitgewerkt. Maar minstens zo belangrijk is het draagcomfort dat je ervaart. Een stug hemd dat niet lijkt te ademen, onaangenaam ruikt en een lelijke plastic glans heeft, is de uitgespaarde strijktijd niet waard. Daarom is het essentieel om bij de aanschaf niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit te letten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.