Strijkvrije overhemden voor als strijken niet je hobby is

Er zijn maar weinig mensen die zich verheugen op een stapel strijkgoed. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen, hoewel de laatsten nog steeds het meeste werk achter de strijkplank verrichten. Toch kun je niet zeggen dat de ene groep er beter in is dan de andere. Het strijken van overhemden is nu eenmaal een lastig karweitje. Het boordje, de mouwen, een enkele plooi op de rug en al die knoopjes waar je omheen moet. Strijken is een tijdrovende klus. Gelukkig is er een oplossing: strijkvrije overhemden voor als strijken niet je favoriete hobby is.

Waar koop je strijkvrije overhemden?

Strijkvrije overhemden zijn al lang geen zeldzaam verschijnsel meer. Het merk Eterna is al sinds 1863 fabrikant van overhemden en was de pionier op het gebied van de strijkvrije variant. Inmiddels zijn er veel meer merken die een strijkvrije collectie in hun assortiment hebben. Via internet kun je deze gemakkelijk vinden en eenvoudig bestellen. Hoewel er (zoals bij alle kleding het geval is) verschil in kwaliteit en dus in prijs zit, kun je toch voor een niet al te hoog bedrag een strijkvrij overhemd aanschaffen.

Volop keuze in patronen en kleuren

Dat strijkvrije overhemden er alleen in wit, blauw of andere neutrale tinten zijn, is een misverstand. Het fenomeen is inmiddels zo ingeburgerd dat ook ontwerpers met plezier voor dit soort overhemden aan de slag gaan. Er is dus volop keuze in patronen en kleuren en ook de modellen variëren. Je hebt strijkvrije overhemden in regular fit en slim fit, maar ook in extra large en zelfs als smokinghemd. Je hoeft dus niet bang te zijn, dat mensen je in één of twee shirts kunnen uittekenen. Door het grote assortiment kun je iedere dag iets anders aan en zie je er altijd piekfijn uit.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.