Profuomo overhemden

Profuomo is een Italiaans mode bedrijf gericht op herenmode. Ze zijn sinds de jaren dertig actief en hebben de wereld verovert met Stropdassen van 100% puur zijde. Daarnaast is Profuomo is van oudsher bekend vanwege haar stijlvolle collectie herenmode accessoires, zoals stropdassen, leren heren riemen, bretels, tassen, handschoenen en manchetknopen. Naast deze accessoires zijn er sinds een paar jaar Profuomo overhemden.

Sinds de start van de verkoop van deze overhemden is het hard gegaan. Niet voor niets, want de collectie overhemden van Profuomo is niet alleen heel stijlvol, maar zeer uitgebreid en gaat in op de gewone man. Zo kan je kiezen uit twee verschillende pasvormen: Slim Fit, voor de jonge modieuze man en recht model, het ideale basis overhemd met optimale bewegingsvrijheid! Elk seizoen heeft zijn eigen kleuren pallet shirts dat volledig opgaat op de laatste herenmode trends. In stijl afgewerkt met luxe garen, de mooiste stoffen en altijd aandacht voor de details, een echt Italiaans merk!

Profuomo: Non Iron shirt

Het Italiaanse mode concern kiest voor de afwerking van haar overhemden alleen voor strijkvrij katoen: strijken is hiermee verleden tijd. De vezels van het katoen krijgen een speciale behandeling zodat de kreukels en vouwen geen kans krijgen en na het wassen toch een beetje gekreukt? Deze kreukels verdwijnen vanzelf door je eigen lichaamswarmte. De strijkvrije overhemden van Profuomo zijn hiermee niet alleen gemakkelijk in de omgang, ze zijn (van 100% katoen) ook zeer aangenaam om te dragen (lekker luchtig en vocht absorberend).

Profuomo: onderscheidend

Wanneer je de shirts van Profuomo in de winkel of in een online store ziet liggen zie eigenlijk al meteen het verschil! Ze zijn zeer mooi verpakt en de stoffen voelen heerlijk zacht aan. Maar ook in de techniek gaan ze verder. De hemden zijn strijkvrij, hebben super vaste knopen, goede pasvorm en de stoffen zijn niet doorschijnend. Maar de prijs is vergelijkbaar met overhemden van de concurrent en stukken goedkoper als de overhemden van Hugo Boss. Italiaanse luxe tegen een lage prijs!

Verschillende modellen: Slim Fit en Comfort Fit

Profuomo overhemden zijn er in twee modellen: recht model en getailleerd. Zo kan bijna iedere man een shirt van Profuomo dragen. Dit vertaald zich in twee collecties: Profuomo Originale (basis segment) en Profuomo Sky Blue (luxe segment).

Profuomo overhemden verkooppunten

Profuomo is de grootste leverancier van stropdassen in Nederland. Sinds een paar jaar zijn daar deze luxe overhemden aan toegevoegd. Inmiddels zijn de overhemden van Profuomo verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Denk aan de herenmode winkels van het midden en hoger segment. Enkele verkooppunten zijn: de Bijenkorf (landelijk), Piet herenmode (Amersfoort) en speciale Profuomo herenmode winkels.

Ook online zijn er diverse verkooppunten waar de shirts online te bestellen zijn. Profuomo overhemden online shop bestellen kan o.a. bij de Bijenkorf. Naar verwachting zullen er op korte termijn meer online verkooppunten (shops) bij komen waar Profuomo online te koop is. Profuomo heeft helaas geen outlet shop, wel zijn de overhemden vaak in de aanbieding bij bijvoorbeeld de dwaze dagen van de Bijenkorf. Ook in de reguliere SALE zijn deze overhemden bij de diverse overhemden winkels in de aanbieding.