Drukbezette mensen kiezen voor strijkvrije overhemden

Je overhemden wassen hoeft tegenwoordig niet meer veel tijd te kosten. Je stopt ze in de wasmachine, en zodra die klaar is hang je ze het liefst op een hanger aan de waslijn te drogen. Daarna kun je het in principe direct weer dragen. Soms is het aan te raden om de boord en de boorden van de mouwen even te strijken om ze mooi glad te krijgen. Maar dat is niet te vergelijken met het strijken van een heel overhemd met lastige vouwen in de stof. Door uitsluitend strijkvrije overhemden te verkopen proberen bekende merken een groter aandeel in de markt te verwerven.

Tijd aan jezelf met strijkvrije overhemden
Doordat de stof voor strijkvrije overhemden is bewerkt met een speciaal harsbad kreukt deze niet meer. In het verleden werd stof kreukvrij gemaakt met ammoniak. Deze stof is erg schadelijk en daarom wordt dat nu niet meer gedaan. Als je uitsluitend strijkvrije overhemden draagt heb je meer tijd voor jezelf. Je hoeft immers niet meer uren achter de strijkplank te staan om te zorgen dat je overhemden er weer spik en span uitzien. En dat terwijl het voor veel mensen belangrijk is om er goed uit te zien. Voor veel functies geldt immers dat je er altijd goed verzorgd uit moet zien, bijvoorbeeld als je klanten ontvangt of je bedrijf vertegenwoordigt bij derden.

Veel strijkvrije overhemden in de zakenwereld
Vooral in de zakenwereld zijn strijkvrije overhemden erg populair. Dit komt omdat je ze gemakkelijk mee kunt nemen als je voor een zakelijke bespreking naar het buitenland moet. Ook als je alleen een trolley meeneemt en daarin ook je kleding vervoert hoef je je geen zorgen te maken dat je overhemd gekreukeld uit de koffer komt. Je zult er tijdens het zakelijke overleg piekfijn uitzien.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.