Koop strijkvrije overhemden online

Ben je het zat om urenlang achter de strijkplank te staan om overhemden te strijken die totaal verkreukeld uit de was zijn gekomen weer toonbaar te krijgen dan is er een simpele oplossing: Koop strijkvrije overhemden. Tegenwoordig is het echt niet meer nodig om een groot deel van je tijd met strijken van overhemden door te brengen. Je koopt gewoon strijkvrije overhemden en het probleem is opgelost.Strijkvrij

Meer tips om kreuken te voorkomen
Ook kreukvrije overhemden zijn niet helemaal heilig. Er zijn wel een paar tips die je ter harte moet nemen om te voorkomen dat je alsnog met de strijkbout aan de gang moet. Na het wassen hang je een strijkvrij overhemd meteen te drogen. Het liefst op een hanger zodat het meteen netjes hangt en goed in model kan blijven. Na het drogen hoef je alleen het kraagje en de manchetten even glad te strijken en je bent klaar. Moet je een overhemd vervoeren, bij voorbeeld voor een vakantie of zakenreis, zorg er dan voor dat het netjes opgevouwen in je koffer gaat. Leg een overhemd bij voorbeeld tussen een pantalon zodat het niet kan kreuken. Leg kleding altijd zo vlak mogelijk in je koffer, schoenen, je toilettas en andere spullen leg je er bovenop.

De truc met de ijsklontjes
Heb je een wasdroger en wil je een overhemd dat toevallig niet is gemaakt van strijkvrij materiaal toch snel kreukvrij hebben? Lees dan deze tip. Leg drie ijsklontjes in je wasdroger en stop er vervolgens 1 enkele blouse of overhemd in. Laat de droger voor 15 minuten draaien op vol vermogen en haal het overhemd er weer uit. Je hoeft het nu alleen nog even uit te slaan en het is vrijwel kreukvrij. Deze tip is natuurlijk niet nodig wanneer je overhemden van strijkvrij materiaal hebt, die komen sowieso kreukloos uit de was.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.