Alan Red heren shirts

Bij een mooi strijkvrij overhemd hoort ook een goede kwaliteit onder t-shirt. De keuze voor t-shirts die je kan dragen onder een overhemd is enorm. Zo kan je bij de Hema terecht voor goedkope heren t-shirts, maar ook Zeeman en de supermarkt om de hoek stunten graag met witte onder t-shirts.

Een goed t-shirt voor onder je overhemd zorgt er echter voor dat je lichaamsvocht wordt opgenomen (en er geen nare geurtjes vrijkomen) en je overhemd langer mooi blijft. Daarnaast is het van belang (wanneer het bovenste knoopje open staat), dat het onder t-shirt mooi wit is en de kraag niet lubbert. Helaas voldoen de goedkopere t-shirts hier vaak niet aan en zijn ze naar een paar keer wassen alleen geschikt voor de vuilnisbak. Wanneer je opzoek bent naar een goed t-shirt, kijk dan eens naar de collectie van Alan Red.

Heel veel mannen, vrouwen en kinderen genieten van de mode van Alan Red. Mannen zijn vooral gecharmeerd van de mooie goede kwaliteit shirts van Alan Red. De t shirts van Alan Red zijn zo geliefd omdat ze een mix zijn van de perfecte pasvorm en het gebruik van hoogwaardige materialen. Iedere man weet dat het Alan Red shirt heerlijk is om te dragen en ook heel lang mooi blijft en zijn pasvorm blijft houden. En dan de kragen! Aan de kragen van de Alan Red shirts wordt veel aandacht besteedt. Zij worden extra stevig gemaakt en er wordt lycra gebruikt. Een kraag en boord van het Alan Red shirt zal zeker niet gaan lubberen.

Alan Red houdt goed rekening met de verscheidenheid van mannen. Niet elke man kan en wil een strak passend shirt dragen. Voor deze mannen heeft Alan Red shirts die een recht model hebben. Shirts zoals de Derby, Vermont, Virginia en de West Virginia hebben een recht model en daardoor de ideale pasvorm voor de man die bewegingsvrijheid wil hebben bij het dragen van een shirt. Dat deze shirts recht en ruimer van model zijn wil niet zeggen dat ze ook hangen als een hobbezak. Ook de ruime Alan Red shirts passen mooi en blijven mooi. Voor de man, die er wel van houdt om een strak passend shirt te dragen heeft Alan Red de stretch shirts met een Slim Fit pasvorm. Bij de stretch heren shirts, zoals de Oklahoma, Ottawa en de Dean is het katoen vermengd met elastan. Welke heren shirt van Alan Red er ook gekozen wordt. De kwaliteit en het draagcomfort zijn altijd top.

Over Alan Red

Het is knap dat een redelijk jong bedrijf zoals Alan Red al zo goed zijn plaats heeft gevonden op de markt. Het bedrijf met de naam Alan Red is er nog maar vanaf 1997. De ervaring in het maken van goede kleding en T-shirts is er al veel langer.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Shirts met de tags , . Bookmark de permalink.